Staffing Solutions

Met onze Staffing Solutions bemiddelen wij zowel interim professionals, als vaste werknemers. Dit doen we aan de hand van twee verschillende teams: Finance en Data. De afdeling Finance ondersteunt wanneer er behoefte is aan een finance specialist. Denk hierbij aan een Master in Finance, Register Accountants en gecertificeerde IT Auditors. Met het Fitch Data team ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van Business Analisten, Data Engineers, Developers, Product Owners en BI Managers.

Wanneer kiest u voor onze Staffing Solutions?

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een tijdelijke of vaste versterking van uw finance- of datateam? Bij Fitch ondersteunen wij bedrijven door de inzet van hoogopgeleide en ambitieuze professionals. Veelal op het gebied van finance en IT. Onze interim professionals zijn gedreven, verbindend en echte teamplayers. Hierdoor brengen zij rust in uw organisatie. Daarnaast helpen ze gedreven mee aan de realisatie van operationele en tactische doelen.

Hoe zet Fitch Staffing Solutions in?

Fitch detacheert finance, data en IT professionals. Dit doen wij zowel voor de korte, als de lange termijn. Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers ook graag met het vinden van permanente krachten. Denk hierbij aan digital finance controllers, data analisten, business controllers, IT professionals, CFO’s en CTO’s. Dit doen wij door middel van de volgende diensten:

  • Consulting 
  • Detachering projecten & Interim bemiddeling
  • Detavast indien de opdrachtgever dit wenst
  • Werving en selectie voor vaste aanstelling

Meten is weten

Heeft u per direct een vaste of interim finance- of dataprofessional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken?