Careers

Wij helpen organisaties slimmer en data-gedreven te zijn om zo toekomstbestendig te blijven. Dat is de belofte waar wij dagelijks met een gedreven en ambitieus team aan werken. Hierdoor zijn wij de partner in groei naar digitale volwassenheid voor onze klanten. Om deze belofte waar te kunnen maken, staan wij altijd open voor talent. Talent met ieder zijn/haar eigen unieke ervaringen en motivaties. Door gedreven mensen een podium te bieden en verschillende ervaringen mee te nemen in ons verhaal, blijven we ons als organisatie dagelijks ontwikkelen.

Werken bij Fitch geeft je loopbaan een boost! In korte tijd krijg je bij ons de kans om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Omdat wij vinden dat talent beloond moet worden, bieden wij boven-marktconforme salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal staat de kans op nieuwe ervaringen en skills in een innovatieve omgeving voorop. Daarom investeren wij in onze eigen academy, waarin we samen werken aan jouw ontwikkeling!

In het kort over fitch

Fitch is een relatief jonge consulting (anno 2016), en één met jarenlange ervaring. Wij zijn een team van gedreven professionals die verandering willen zien in de markt. En bekroond door FD gazelle 2020. Als boutique firm zijn wij concurrerend en interessant voor vele omdat wij snel toegevoegde waarde leveren/ resultaat behalen. FITCH maakt digitale transformaties werkbaar. Wij gaan verder dan alleen recruitment, software implementaties of dashboarden, wij zorgen dat het samen werkt. Door gecombineerde inzet van onze disciplines van FitchPeople;

 • Fitch Finance; Kennispartner op het gebied van digitalisering specifiek voor Finance
 • Fitch Data, BI & RPA (via Atomeus);
  • Wij helpen organisaties slimmer, Data-gedreven te zijn, om zo toekomstbestendig te blijven
  • Wij bereiken ‘Operational Excellence’ door inzet van slimme technologie en optimale bedrijfsprocessen.

Samen met onze professionals helpen wij onze partners door diverse stadia van digitale volwassenheid. En helpen wij bij kapitaliseren van verborgen kansen en mitigeren wij risico’s die vaak gepaard gaan bij dergelijke trajecten

Corp Factsheet

 • Gemiddelde leeftijd    8
 • Gemiddeld aantal jaar werkervaring  9
 • Ervaring in aantal sectoren (non)profit  34
 • Nieuwe klanten afgelopen 12mnd  18
 • Nieuwe medewerkers per mnd  2-6
 • Kantoor in Amsterdam ZuidAs, Maarssen/ Utrecht
 • Opleiding : 25% HBO/ 58% WO & 17% overig

Sollicitatie proces

Word jij hier enthousiast door? Wij zien graag je reactie tegemoet.

Stuur je CV en neem dan contact op met onze Talent Acquisition Manager via recruitment@fitchpeople.nl. Dan bespreken wij de mogelijkheden!

Kennismaking

1e gesprek

2e gesprek

Definitieve ‘Offer-letter’

Fitch Onboarding